’t Tuinhuys & Stadstuin

Direct naast Onze Lieve Vrouwetoren ligt ’t Tuinhuys met een verrassende stadstuin. De locaties zijn in overleg naar eigen smaak in te richten. Door de ideale ligging zijn er nog veel leuke activiteiten aan te koppelen, zoals varen in een privé boot van de Waterlijn of een fotoshoot boven op de toren.
De toren is niet alleen het geografisch middelpunt van Nederland maar ook een officiële trouwlocatie! Wat is er nu romantischer dan elkaar het jawoord geven op het officiële middelpunt van Nederland?

"We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij de hartelijke ontvangst bij het Tuinhuys. We konden aankomen met de rondvaartboot, wat het echt bijzonder maakte, en door de ontspannen sfeer in de tuin voelde iedereen zich direct op z’n gemak. Van veel van onze gasten hebben we achteraf gehoord dat ze het een hele leuke locatie vonden, dat het personeel zo vriendelijk was en het eten zo goed verzorgd. Een echte aanrader dus!" Inge Ket-Vos

Goed eten is belangrijk daarom wordt de catering verzorgd door restaurant Hete Kolen
Aan de bereikbaarheid hebben wij ook gedacht, wij werken samen met een drietal parkeergarages (Soeverein, Stadhuis, Koestraat) allen op loopafstand.

Vieren jullie de bruiloft in ’t Tuinhuys en de Stadstuin, dan krijgen jullie een overnachting in de suite van Hotel Lange Jan cadeau. Vraag ook naar onze mogelijkheden om tegen een speciaal tarief met familie en vrienden te blijven logeren. 

 

Meer info? Bel of mail naar:

Info@zwaco.nl

+31 (0)33 2022214

 

Online reserveren

Beveiligde boekingsmodule
Beste prijs garantie!